Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; InputFilter has a deprecated constructor in /home/aaworden/domains/aa-worden.nl/public_html/includes/phpInputFilter/class.inputfilter.php on line 17
Over ons | AA-worden

Over ons

De website van AA-worden is onafhankelijk en biedt een aantal informatieve zaken aan. Daarnaast worden er een aantal vacatures aangeboden voor zowel stagiaires en werkzoekenden op het gebied van accountancy. Ook proberen wij u zoveel mogelijk te informeren naar alle mogelijkheden. Dit geldt niet alleen voor de ervaren AA-Accountant maar ook voor de starters en voor AA-studenten. Wij bespreken daarnaast ook hoe een AA-Accountant in zijn werking gaat en wordt er beschreven wat zijn functies zijn.

Ben je op zoek naar een baan in de accountancy? Neem dan contact op met ons of kijk in onze vacaturelijst en vind een passende vacature!

Vacatures voor stagiaires

Ben jij een AA-student die op zoek is naar een stageplaats? Dit kan een meeloopstage zijn of een afstudeerstage. Dan bent u bij AA-worden aan het juiste adres! Hier maakt u kennis met het 'echte' werk. Door deze stageplaatsen leert u de kneepjes van het vak en krijgt u affiniteit met het werkgebied. Ook leert u te werken in teamverband en op een zelfstandige manier.

Informatie over het beroep

Naast de vacatures die we aanbieden vind u een heleboel informatie over het werk accountant, de verschillen tussen de beide soorten accountants en je leest hoe je het felbegeerde diploma kunt bemachtigen. Daarnaast bieden ze ook nog informatie aan over de NOvAA en wat deze precies doet voor accountants. 

Categoriën

De laaste blogs
aa-worden.nl.nl 2017 2021 | Sitemap Disclaimer | Privacybeleid | Veelgestelde Vragen |